Skip to main content
Tjänster

Tak- & Fasadtvätt

PSI Services – Din främsta leverantör för fasad- och takvårdstjänster! Vi är specialiserade på att förnya och skydda ditt hem eller företagsbyggnad genom noggrann fasadrengöring och takvård. Med avancerad utrustning och hållbara metoder elimineras effektivt smuts, alger och andra föroreningar. Vårt erfarna team garanterar en professionell hantering av varje projekt, vilket resulterar i en byggnad som återspeglar högsta standard.

  • Fasadtvätt​
  • Taktvätt​
  • Alg- och mossbehandling​
  • Fönsterputs​
  • Solcellstvätt​
  • Plåtrent tak​
  • Blekning av sjöstensfasad​
Fastighetsägare och Bostadsrättsföreningar

Vi servar några av Göteborgs största fastighetsägare och målerifirmor med taktvätt och fasadtvätt.

Med en högklassig leverans har PSI Services etablerat sig som en självklar leverantör av tak- och fasadtvätt åt några av Göteborgs största fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi anpassar oss efter våra kunders unika behov och verksamheter för att kunna garantera en hög servicegrad och leveranssäkerhet. Vår vision är att inom vårt verksamhetsområde vara en marknadsledande leverantör och samarbetspartner där våra kunder upplever en trygghet i att använda oss ur en ekonomisk, kvalitets- och effektivitetsaspekt. För dig som fastighetsägare eller BRF bistår vi även med tjänster som fönsterputs, behandling för att motverka alg- och mosspåväxt, eller varför inte en tvätt av era solceller?

Målerifirmor

Tak- och fasadtvätt för målerifirmor

Med stor flexibilitet i planering och utförande är PSI Services även hovleverantör till några av Göteborgs största målerifirmor. Vi hjälper er med allt från tvätt innan målning av fasader och betong-/tegeltak, till kraftigare rengöring som plåtrent tak. Samarbetet har bidragit till att effektivisera arbetet så att målarna både kan måla mer, men även fokusera på sin kärnverksamhet istället för att oroa sig för hårdare regler kring miljö och utsläpp gällande spillvatten från tvättning. Med en innovativ och dynamisk verksamhet arbetar vi för långvariga relationer där vi får djupgående förståelse för våra kunders behov och verksamheter och på så sätt identifiera hur vi genom alla led kan optimera vår leverans gentemot varje enskild kund.

Begär en offert idag

PSI Services – Din främsta leverantör för fasad- och takvårdstjänster! Vi är specialiserade på att förnya och skydda ditt hem eller företagsbyggnad genom noggrann fasadrengöring och takvård.