Skip to main content
Om PSI Services

Om Oss

PSI Services grundades i Göteborg 2013 och har sedan dess vuxit till den ledande leverantören av tak- och fasadtvätt och klottersanering mot företag och bostadsrättsföreningar i Göteborg med omnejd. Vi har samlat en bred kompetens inom både servicepersonal och arbetsledning som besitter ett stort yrkesmässigt kunnande, men även en stark drivkraft och vilja för service, engagemang och kundfokus.

Vårt mål är att fortsätta vara den ledande serviceentreprenören inom vårt tjänsteutbud och kundsegment när det kommer till leveranssäkerhet, kvalitet, effektivitet och miljö. Vi har en stark strävan för att hitta innovativa lösningar och vara proaktiva för att kunna erbjuda våra kunder framtidens lösningar redan idag. Så söker du en leverantör som ger dig trygghet i din arbetsvardag? Som är lyhörd för dina behov och kan leverera vid snabba puckar och stressiga förhållande? Då har du kommit rätt!

Kontakta oss

PSI Services – Din främsta leverantör inom fastighetsunderhåll. Vi är specialiserade på att förnya och skydda ditt hem eller företagsbyggnad genom noggrann fasadrengöring och takvård. Kontakta vårt team idag.

E: support@psiservices.se

T: 031-757 14 20