Skip to main content
Miljöfrågor

Miljö

PSI Services är stolta över att erbjuda professionell klottersanering och tak- och fasadtvätt med en stark miljövänlig inriktning. Genom att använda avancerade tekniker och rengöringsprodukter märkta med Bra Miljöval från MPE International strävar vi efter att minska vår påverkan på miljön. Vårt team är noggrant utbildat för att säkerställa att våra metoder är effektiva samtidigt som de är skonsamma mot naturen. För att säkerställa storkommunernas och Trafikverkets stränga krav gällande miljö så använder vi oss även av vårat egna reningsverk framtaget av IFAB. Detta för att säkerställa att tvättvattnet är tillräckligt rent för att släppas ut igen och att skadliga partiklar segmenterats bort. Inom tak- och fasadtvätt har vi nu även glädjen av att kunna erbjuda våra tjänster fossilfritt med vårt nya helelektriska högtrycksaggregat från Comet.

Miljöpolicy

Vi använder biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel som inte skadar miljön eller vattnet. Dessutom är våra arbetsmetoder utformade för att minimera spill och avfall, vilket bidrar till att bevara vår omgivning och minska vår koldioxidavtryck. Genom att investera i hållbara lösningar och ständigt övervaka och förbättra vår miljöprestanda, strävar vi efter att vara en ledande aktör inom branschen samtidigt som vi tar ansvar för vår planet.

Med PSI Services kan du vara trygg i vetskapen om att din fastighet kommer att rengöras på ett sätt som är skonsamt mot miljön och samtidigt ger utmärkta resultat. Vi är dedikerade till att främja hållbarhet och miljömedvetenhet i alla aspekter av vårt arbete.

Kontakt:
support@psiservices.se